Loading...

108 yötä jouluun

Sieltä se joulu taas hiipii mieliin. Reilun viikon päästä jouluhöperöt viettävät 100 yön juhlaa ja sen jälkeen aika kulkeekin kuin siivillä.

Olen tavannut kesän aikana useita jouluhöperöä ihan sattumalta. Olemme pohtineet miksi joulu on niiiin ihana ja ennen kaikkea, miksi joulua on ihana odottaa? Jouluun kuuluu ainakin itselläni rauhoittuminen ja elämästä nauttiminen. Joulua odottaessani huomaan tuovani elämääni juuri tuota rauhaa ja elämästä nauttimista. Ja kyllähän se niin on, että mitä aikaisemmin joulun valmistelun aloittaa, sitä vähemmän tarvitsee hössöttää ja stressata. Voi vain nauttia.

Tämän blogin yksi perinteisistä odotusajanvietteistä päättyy tänä syksynä. Tänä syksynä ei enää vaihdella paketteja Salaisessa Jouluystävässä. Aika aikaansa kutakin ja niin edespäin.

Joko sinua jouluttaa?

Minä olen jo laittanut kynttilät palamaan. Tämän syksyn uusi ihastus on Candle Light Storyn kynttilät. Näitä löytää esimerkiksi Sisustuskuusta.

0

You might also like

Comments (3)

  • Joululainen 2 vuotta ago Reply

    Kyllä kovasti joulutraa jo! Harmi, ettei SJY käynnisty enää, mutta suuret kiitokset, että olet jaksanut sitä pyörittää! 😀⭐️

  • Vintagentti 2 vuotta ago Reply

    Kynttilät täälläkin jo palavat kovasti iltaisin. Kuulostaa hyvälle tuo Sweet coffee -kynttilä.

  • Severus 2 vuotta ago Reply

    JOulutus on alkanut, kynttilöitä poltellaan ja ulkona pihan grillikatoksen katto on jo huurussa!

Leave a Reply

17 − eight =