Loading...

Joulukirjoja

Sisältää mainoslinkkejä. Mainoslinkit merkitty tähdellä*.

Jouluun on ihana virittäytyä monilla eri aisteilla ja uppoutumalla välillä satumaailmaan. Adlibriksellä näytti olevan jouluisia kirjoja melkein jouluun saakka alennetuilla hinnoilla ja tässä muutamia tärppejä, joihin mielestäni kannattaa tutustua.

Poika nimeltä Joulu*

Matt Haigin Poika nimeltä Joulu -kirjan luin muutama vuosi sitten. Jouluihmisenä tykkäsin kirjan taianomaisuudesta ja siitä, kuinka kaikki voi olla mahdollista. Kirjaa luonnehditaan seikkailuksi ja perinteiseksi saduksi ja sitä se kyllä on. Suosittelut tälle.

Matt Haigin samaan kirjasarjaan kuuluu myös Tyttö joka pelasti Joulun*, Joulupukki ja minä* sekä Totuuskeiju*. Nämä olisi minulla lukulistallani seuraavaksi.

Tänä vuonna meillä on joulukalenterina Mauri Kunnaksen kirjajoulukalenteri*, jota olisi tarkoitus lukea ja avata meidän pikku-ukon kanssa. Kalenteri sisältää 24 minikirjaa, joten jokaiselle päivälle ennen joulua on omansa.

Mauri Kunnaksen uutuus Joulupukin joululoma* kiinnostaa itseäni todella paljon ja sen hankin käsiini ihan varmasti. Joko olet lukenut?

24 pientä ihmettä* on tämän vuoden uutuus kirjoja, jossa päähenkilö päättää tehdä 24 hyvää tekoa ennen joulua. Tämä voisi varmaan toimia myös joulukalenterina…

Tämä joululaulukirja löytyy minulta ja siinä on ihana tunnelma ja upea kuvitus. Muistojeni joululaulut* on nimensä veroinen kirja mielestäni.

Myös Joulun toivelaulukirja* löytyy minulta ja siinä on upea kattaus joululauluja. Löytyyhän niitä kirjasta yli 180.

Tämä Astrid Lindgrenin Tallin joulu* on joulusatujen klassikko. Siinä äiti kertoo lapselleen ensimmäisestä joulusta ja lapsi kokee ja näkee tarinan kuin se olisi tapahtunut heidän tallissaan.

Joulukirjoja on ihan hirmuisesti olemassa ja joka vuosi tulee uusia. Enkä ihmettele yhtään, joulu on niin sadunomaista ja ihanaa aikaa.

0

You might also like

No Comments

Leave a Reply

six + ten =