Loading...

Esittely

Minä, Karo kirjoitan joulusta ja matkasta kohti joulua. Blogi aktivoituu yleensä syyskuun alkupuolella ja jatkaa matkaa aina loppiaiseen saakka.

Minulle joulu on rauhoittumisen ja elämästä nauttimisen aikaa. Vuoden kohokohdan valmistelun aloittelen hyvissä ajoin syksyllä pienillä askarteluilla, leipomalla ja nauttimalla syksystä. Kirjoitusteni tavoitteena on luoda jokaiselle joulua rakastavalle rauhallinen ja lämmin joulutunnelma. Blogista löytyy niin reseptejä pikkujoulukaudelle että itse jouluun sekä askarteluja ja pieniä sisustusjuttuja. Myös joululahjaideoita voi blogista löytää.

Mitä on Kohti Joulua?

Kirjoitan monipuolisesti joulun odottamisesta aikuisen näkökulmasta. Tavoitteenani on pitää yllä joulun taianomaisuutta ja sitä jännitystä, jonka lapsena koki joulua odottaessa. Aika ennen suurta juhlaa on täynnä lämmintä tunnelmaa, kynttilöiden valaisemia pimeneviä iltoja sekä koristeiden luomaa kauneutta.
Kohti Joulua -joulublogi sai alkunsa syksyllä 2012 opintojen vastapainoksi. Ennen tätä blogia olin kirjoittanut jo kahta erilaista blogia, joista kumpikaan ei kuitenkaan tuntunut omalle. Halusin kirjoittaa sekä kuvata, mutta aiheesta joka on itseäni lähellä. Tuona syksynä joulun lähestyessä ymmärsin aivan yllättäen, että tässä on minun aiheeni ja niin syntyi Kohti Joulua.

Salainen Jouluystävä on ollut blogin matkassa vuodesta 2014. Lahjarinki oli alunperin Joulureki-blogin Teijan ja Wiltsun järjestämä, johon itse ennätin osallistua kerran. Salainen Jouluystävä vei sydämeni kerta heitolla ja Teijan ja Wiltsun luopuessa lahjaringin järjestämisestä, otin heihin yhteyttä ja kysyin saisinko jatkaa perinnettä blogissani. Lupa heltisi varoittelujen kera, mutta innostus voitti järjen. Joka vuosi lahjaringin päätyttyä olen valmis jättämään suuritöisen urakan, mutta niin vain huomaan jo elokuussa kaipaavani Salaisia Jouluystäviäni. Parasta lahjaringissä järjestäjän näkökulmasta on aivan ihanat osallistujat! 

Olet oikeassa paikassa, jos…
  • joulu on mielestäsi yksi vuoden parhaimmista juhlista.
  • haluat joko kohottaa omaa joulufiilistäsi tai löytää vinkkejä joulun viettoon.
  • haluat viettää stressittömän joulun.
  • etsit reseptejä syksyyn tai jouluun.
  • kaipaat uusia ideoita lahjoihin.
  • sinusta parasta joulussa on sen odottaminen.

Blogin takana

Blogin takana on jouluhöperöksi itseään tituleeraava Karo. Olen nauttinut lapsuudesta saakka joulun taianomaisesta tunnelmasta eikä vuosien karttuminen ole vähentänyt tippaakaan tuota lämmintä ja jännittävää tunnelmaa. Aloitan joululaulujen kuuntelemisen jo hyvissä ajoin ennen varsinaisen sesongin alkamista, joskus jopa heti juhannuksen jälkeen.  Tapanani on bongailla joulujuttuja ympäri vuoden jopa etelän matkoilla, joka saattaa toisinaan rasittaa matkakumppaneitani. Jouluhöperö, mikä jouluhöperö!
Löydät minut ja blogin sosiaalisesta mediasta:
0